PORTFOLIO.


THEMA'S

VLADIMIR KOZICH


FOTOGRAFIE: Blijvend op zoek naar dat ene perfecte plaatje


Geboren in 1969 in Kladno, Tsjechië, maar al sinds 1994 gevestigd in Overbetuwe, Gelderland. Op de middelbare school begonnen met fotografie. Eerst in een jeugdfotoclub waar ik de basis leerde. De analoge basis, wel te verstaan. Dat was in de tijd dat er nog geen digitale fotografie bestond en je goed moest nadenken voordat je de foto 'knipte'. Want er waren maar 36 foto's op een 'rolletje' en het kostte geld. Vervolgens moest je allerlei chemische processen doorlopen om een foto op papier te krijgen. Leuk, maar de digitale fotografie van nu biedt zo veel meer mogelijkheden.


Een paar jaar geleden heb ik de (digitale) fotografie herontdekt en sindsdien loop ik weer enthousiast met mijn camera rond en heb aan huis een kleine studio opgericht.  Je zou bijna kunnen zeggen dat ik alles fotografeer wat los en vast zit. Ik ben ook continu op zoek naar het 'perfecte plaatje'. Toch heeft de mens mijn grootste interesse: portretten en mensen op straat.

Wel vind ik dat je over foto's niet te veel moet praten maar de foto's zelf moet laten spreken. Daarom....


...kijk hier rustig rond en ben je geïnteresseerd in een portret-, gezin- of een andere fotoshoot, kijk hier en laat het me weten. We bespreken dan samen de mogelijkheden.

Disclaimer: De foto's op deze website mogen niet worden gebruikt zonder expliciete toestemming van Kozich Photography.


KvK 70651590  -  BTW-ID NL002314809B64 - Privacyverklaring  -  Algemene voorwaarden


Alle foto's op deze website © Copyright. Vladimir Kozich 2021. 

CONTACT


E-mail: info@vladimirkozich.nl

Telefoon: 06 - 38 78 82 12

KOZICH

PHOTOGRAPHY


"Good photos are like good jokes. If you have to explain it, it just isn't that good."